Valtteri Bottaksen jalkoihin jääneeltä GP-voittajalta toivotaan parempia suorituksia – mestaruus on lipeämässä tallin käsistä

© Kuva: Getty Images

Kuluvan kauden F1-valmistajien mestaruus on kääntymässä Mercedekselle Valtteri Bottaksen tasaisuuden ansiosta. Red Bullin sekä saksalaistallin tähtikuljettajat suorittavat rinta rinnan, mutta Bottas on selvästi suorittanut paremmin lähintä kilpailijaansa Sergio Pereziä vastaan.

Meksikolaiskuski on onnistunut nappaamaan vain 16 pistettä edellisestä kuudesta kilpailusta. Vaikka mukana on ollut epäonneakin, niin toivoo tallipäällikkö Christian Horner parempia näyttöjä kakkoskuskiltaan.

– On elintärkeää, että hän (Perez) kuroo eroa kiinni Maxiin (Verstappen), Horner kommentoi Racefansille.

– Minusta hän on napannut 16 pistettä edellisestä kuudesta kilpailusta. Syynä tähän on sekoitus epäonnea sekä ikäviä sattumia. Mutta me todella tarvitsemme hänet kärkikahinoihin kauden viimeisissä kilpailuissa.

– Hän olisi voinut olla palkintopallilla kahdessa edellisessä kilpailussa. Monzassa hän sai rangaistuksen ja Venäjällä hänen varikkopysähdyksensä oli huono, jonka lisäksi rengasvalinta oli väärä.

– Tilanne voisi näyttää todella erilaiselta. Uskon hänen selvittävän asiansa viimeisessä seitsemässä kilpailussa.

Red Bull on pudonnut 33 pistettä Mercedeksen taakse. Täksi kaudeksi energiajuomatalliin siirtynyt Perez on kuitenkin voittanut tällä kaudella osakilpailun Bakussa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.