Valtteri Bottakselta loistolähtö Turkin osakilpailuun – Kimi Räikkönen jälleen ilmiliekissä ensimmäisellä kierroksella

© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottas otti loistavan lähdön Turkin GP:n startissa. Suomalaiskuljettaja lähti salamana valojen sammuessa ja piti johtoasemansa ensimmäisellä kierroksella. Myös toinen suomalaiskuski Kimi Räikkönen suoritti totutun vahvasti ja nousi neljä sijoitusta 13:ta.

Ensimmäisellä kierroksella suurin häviäjä oli Fernando Alonso. Espanjalainen pyörähti avausmutkassa osuessaan hieman Pierre Gaslyn kanssa ja valahti aina sijalle 15 asti. Pyörähdyksiä nähtiin myös Nicholas Latifin ja Mick Schumacherin toimesta. Lähdössä pudonnut Alonso teilasi nuoren saksalaisen täysin.

Sijalta 11. lähtenyt Lewis Hamilton on noussut kaksi sijoitusta. Tällä hetkellä britti on jumissa Yuki Tsunodan kanssa. Toinen Red Bull -kuski Sergio Perez on Charles Leclercin perässä neljäntenä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.