Hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton kävi kuumana tallinsa suuntaan. Hamilton halusi ajaa koko kilpailun yhdellä rengassetillä loppuun saakka, mutta talli kutsui britin varikolle viimeisillä kierroksilla. Hamilton ei ollut tyytyväinen kyseiseen päätökseen.

Tallipäällikkö Toto Wolff myöntää, että myöhäinen varikkopysähdys ei ollut ideaali valinta. Silti itävaltalainen uskoo, että se oli parempi päätös, kuin ajaa kilpailu loppuun ilman pysähdystä.

– Jälkiviisaana ajateltuna meidän olisi pitänyt olla konservatiivisempia ja pysähtyä samaan aikaan muiden kanssa. Silloin olisimme taistelleet radalla Sergio Pereziä ja Charles Leclerciä vastaan kolmannesta sijoituksesta, Wolff aloitti Sky Sportsin haastattelussa.

– Sitten päätimme ajaa varovasti ja odottaa, jos vaikka renkaamme kestäisivätkin loppuun asti tai olisimme voineet vaihtaa pehmeälle seokselle.

– Sitten kuitenkin näimme Leclercin vauhdin hyytyvän ja sama kävi Lewikselle. Hän ei tajunnut sitä autosta, sillä hän keskittyi vain omaan suoritukseensa. Jos olisimme pysyneet radalla, niin olisimme lopulta pudonneet Gaslyn (Pierre) taakse.