Ferrari-kuljettaja Charles Leclerc vietti yksinäisen sunnuntain USA:n GP:ssä.

Neljännestä ruudusta matkaan lähtenyt monacolainen tuli samalla sijalla maaliin, eikä häntä juurikaan tv-kuvissa nähty.

Leclercin kisan jännittävin hetki koettiin ensimmäisellä kierroksella, kun McLarenin Lando Norris oli vähällä syöksähtää kylkeen. Osumalta kuitenkin onneksi vältyttiin.

Jos julkaisu ei näy, näet sen tästä. Artikkeli jatkuu videon jälkeen.

Ferrari-kuljettaja ei kuvitellut onnistuvansa pitämään nelospaikkaa hallussaan koko kisamittaa, mutta yllättyi positiivisesti punaisen autonsa vauhdista. Maranellon päivitysosat ovat toimineet viime aikoina mukavasti ja monacolainen fiilistelikin autonsa vauhtia sunnuntaisen kilpailun jälkeen.

– Todella tylsä kisa omalta osaltani, mutta toisaalta erittäin positiivinen, sanoi Leclerc F1i:n mukaan.

– Suorituskyky oli uskomaton tänään. Oli hienoa nähdä se tällaisella radalla, jolla emme uskoneet olevamme vahvoja. Miellyttävä yllätys.

– Kaikki päivitysosat tuntuu toimivan, kuten haluamme ja näyttää hyvältä tulevaisuuden kannalta. Toivottavasti pystymme ylläpitämään momentumin loppukauden ajan, höpötteli monacolainen.

Ferrarin koko viikonloppu päätyi plussan puolelle, kun italialaistalli onnistui keräämään enemmän pisteitä kuin McLaren. Tiukassa taistelussa valmistajien sarjan kolmannesta tilasta Ferrari onnistui kaventamaan eron vain 3,5 pisteeseen.