Q1: Kimi Räikköselle jättipettymys USA:n aika-ajossa – Mercedes-kuskit yllättävissä vaikeuksissa

© Kuva: Getty Images

USA:n kisaviikonlopun ensimmäinen aika-ajosessio on saatu päätökseen. Q1-osio sujui Red Bull -merkkisesti aivan loppuhetkille asti. Lopussa Ferrarin Charles Leclerc oli kuitenkin se, joka kellotti session nopeimman ajan.

Loistavan session ajaneet RB-kuljettajat löytyivät sijoilta 2. ja 3. Seuraavaksi tulostaululta löytyivät McLaren kuljettajat sekä Carlos Sainz. Mercedes-kaksikolla oli suuria vaikeuksia, eikä vauhti riittänyt Lewis Hamiltonilla tai Valtteri Bottaksella kärkikahinoihin. Loppusijoitukset olivat 8. ja 9.

Myös Kimi Räikkösen aika-ajo oli farssi. Suomalaiskuljettajan kaksi ensimmäistä kierrosta hylättiin ratarajojen takia. Viimeinen suoritus riitti lopulta vain sijalle 18. Suomalaisen lähtöruutu tulee kuitenkin kohenemaan rangaistusten takia. Miehen tallikaveri Antonio Giovinazzi selvisi jatkoon sijalta 15.

Muut putoajat olivat Lance StrollNicholas Latifi sekä Haas-kuskit.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.