F1-kausi 2021 paahtaa täydellä höyryllä eteenpäin, mutta suurin osa tiimeistä ovat satsanneet resurssinsa jo ensi kauteen.

Yksi heistä on Haas-talli, joka ei ole käyttänyt käytännössä ajatustakaan kuluvan kauden kilpuriinsa. Amerikkalaistallilla ei ole yhtä suuria resursseja kuin isommilla tiimeillä ja heidän prioriteettinsa on ollut jo hyvissä ajoin kaudessa 2022.

Esitellyn budjettikaton myötä eroja yritetään tasata tiimien välillä, mutta siltikään Haasilla ei ole esimerkiksi Mercedeksen tai Ferrarin kaltaisia fasiliteetteja olemassa.

Mick Schumacher on joutunut debyyttikaudellaan ajamaan käytännössä vain terveisiä hitaalla autollaan ja nuoren saksalaisen toiveet ovat kovasti ensi kaudessa.

– Toivottavasti taistelisimme jo keskikastissa silloin, linjaa Schumacher kovan tavoitteen Motorspeedweekille.

– Mielestäni se on saavutettava tavoite, koska aloitimme tämän projektin aiemmin kuin kukaan muu.

Haas on käyttänyt suuren osan kuluvan kauden budjetistaan ensi kauteen. Schumacher uskoo ja toivoo sen antaneen heille ainakin hieman etua lähestyttäessä uuden sukupolven F1-autoja.

– Toivottavasti pystyisimme ajamaan säännöllisesti pisteille silloin. Se olisi todella suuri askel eteenpäin ja aion työskennellä todella kovaa saadakseni sen tapahtumaan, sanoi motivoitunut Schumacher.