Lewis Hamiltonin siirto Ferrarille ei koskaan tapahtunut – tätä mieltä brittimestari on italialaistallista: ”Se on jokaisen unelma”

© Kuva: Getty Images

Moottoriurheilukuljettajat kautta aikojen ovat aina pitäneet Ferraria tavoittelun kohteena. Maranellon punaiset ovat moottoriurheilun legendaarisin valmistaja, jossa mitataan kuljettajan kyvyt radalla sekä sen ulkopuolella.

Punaista haalaria on pitänyt päällään huippukuljettajat kuten Michael SchumacherAlain ProstSebastian Vettel sekä Fernando Alonso. 2010-luvun suurin tähti Lewis Hamilton ei ole kuitenkaan koskaan pukenut Ferrarin kilpa-asua yllensä.

Itseasiassa brittikuski on ajanut vain Mercedeksen moottoreita perässään kantavia kilpureita. Uran alkoi McLarenilla ja jatkui vuonna 2013 Mercedeksellä. Hamilton kommentoi tuoreessa haastattelussaan, miksi siirtoa Ferrarille ei koskaan syntynyt.

– On aika hullua ajatella, että minä en koskaan tule ajamaan Ferrrarilla. Se punainen väri on niin legendaarinen, Hamilton kommentoi Sky Sportsille.

– Minulla on tosin kaksi Ferraria kotona, joten minä olen kyllä ajanut Ferraria, en vain F1-sarjassa.

– Se on jokaisen unelmapaikka. Minulle siirto ei vain koskaan ollut mahdollista. En tule koskaan ymmärtämään miksi, mutta toivotan heille onnea. Aion pitää heidät pois mestaruuspokaalista seuraavien kausien aikana.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.