Lewis Hamilton hämmentyi F1-kuljettajan historiallisesta tempusta – lähetti pienen piikin kolleegansa suuntaan: ”Jos hän teki sen, niin minä olisin pystynyt varmasti samaan”

© Kuva: Getty Images

Viidenneksi Turkin GP:ssä tullut Lewis Hamilton oli tyytymätön tallinsa strategiavalintaan sunnuntain osakilpailussa. Brittikuski halusi ajaa koko kilpailun ilman pysähdystä, mutta Mercedeksellä päätettiin toisin

Hamilton ei ollut kuitenkaan tietoinen, että yksi kuljettaja onnistui tempussa. Alpinen Esteban Ocon oli ensimmäinen kuljettaja sitten Mika Salon, joka ajoi maaliin ilman varikkopysähdystä.

Hamilton kuuli asiasta suorassa lähetyksessä. Brittikuski oli hämmentynyt, mutta uskoi tämän olevan todiste siitä, että hänen strategiansa olisi ollut oikea.

– Hän todella teki sen? No jos hän kerran siihen pystyi, niin minä olisin varmasti pystynyt siihe, Hamilton kommentoi Canal + -kanavalle.

Oconin viimeiset kierrokset olivat yhtä selviytymistä. Ranskalaiskuski sai mukaansa yhden pisteen, mutta Alfa Romeo -kuljettajat ottivat Oconia kiinni usealla sekunnilla viimeisten kierrosten aikana.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.