Kimi Räikkösen tallikaverin tulevaisuus on yhä pimennossa – ”Yritän vain tehdä parhaani tämän paineen alla”

© Kuva: Getty Images

Antonio Giovinazzi voivottelee tilannettaan, jossa italialaisella ei ole mitään käryä tulevaisuudestaan.

Alfa Romeo -kuljettajan mukaan epätietoisuus on alkanut vaikuttaa jopa jo hänen ajamiseensa. Italialainen ajaa kolmatta kauttaan tallissa ja hänen penkkinsä on viimeinen paikka, joka on ensi kaudeksi varmistamatta.

Kuljettajaehdokkaita riittää hänen lisäkseen jonoksi saakka, eikä huhut tallin myymisestä Andretti Motorsportille helpota Giovinazzin polkua. Colton Herta on amerikkalaisostajaehdokkaan myötä uusin nimi listaan Guanyu Zhoun, Oscar Piastrin ja Theo Pourchairen lisäksi.

– Ei se tietenkään helppoa ole. Voitte kysyä saman kysymyksen kaikilta kuskeilta ja saisitte saman vastauksen, sanoi Giovinazzi toimittajille Austinissa.

– Sitä haluaisi tietää mitä ensi vuonna tekee, oli sitten täällä tai ei, jatkaa italialainen.

Giovinazzin mukaan tilanne ei ole kuitenkaan hänelle uusi, vaikkakaan ei missään nimessä ihanteellinen.

– Se ei ole ideaalista, mutta tilanne on tämä ja yritän vain tehdä parhaani paineen alla, sanoo Giovinazzi.

– Mutta kuten olen sanonut sen jo monta kertaa. Tämä on ollut aina tällaista ja ongelmani on ollut se, mitä teen ensi vuonna. Se on tilanne myös tällä kertaa.

– Ongelma ei kuitenkaan ole minun käsissäni, sillä en tee päätöksiä. Voin vain yrittää tuoda parhaita mahdollisia tuloksia, olla nopea ja sitten katsoa mitä Alfa Romeo päättää tehdä, puhui italialaiskuljettaja.

Antonio Giovinazzi on ajaa kolmatta täyttä kauttaan kuninkuuluokassa. Tallikaverinaan hänellä on ollut jokaisella kaudellaan suomalaiskonkari Kimi Räikkönen. Tiimin sisäisessä taistossa suomalainen johtaa italialaista pistein 6-1.

Alfa Romeolla on ensi kaudellakin suomalaiskuljettaja, kun Räikkösen jättämän aukon täyttää Mercedekseltä tiimiin hyppäävä Valtteri Bottas.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.