Kimi Räikkönen törmäsi erikoiseen ongelmaan Turkin GP:n toisissa vapaissa harjoituksissa. Jäämiehen juomasysteemi alkoi vuotamaan ja suomalainen joutui kaartamaan varikolle, jotta mekaanikot voivat löytää vian.

Oikeastaan Räikkösen kohdalla ei voida puhua harvinaisesta ongelmasta, sillä konkarikuljettaja koki jo Monacon GP:ssä samankaltaisia ongelmia Alfa Romeonsa kanssa.

Pitkän uransa kuluvan kauden jälkeen päättävällä Räikkösellä meni hermot tallinsa ongelmiin ja antoi tiukkaa palautetta hänen kisainsinööri Julien Simon-Chautempsille.

– Meidän täytyy korjata tämä penteleen asia. Täällä on jaloille niin liukasta, ettei tämä ole enää turvallista, puhisi Räikkönen radiossa.

– Siellä täytyy olla paljon vettä, koska tunnen sen jarruttaessa.

Räikköselle kerrottiin pian, että juomaletkun pumppu vuotaa ja suomalaiselta löytyi siihenkin välittömästi vastaus.

– Kyllä, koska minä irroitin sen, sanoi Jäämies.

– Se jatkoi vuotamista kypärääni, joten irroitin sen. En tiedä mitä vi**ua sen kanssa nyt tapahtuu, puhisi Räikkönen tiimilleen.

Alfa Romeo -kuljettaja ei äkkiseltään saanut ongelmaan ratkaisua ja lisäksi radan puolella vauhdin puolestakin riitti pähkinää purtavaksi. Räikkösellä oli vaikeuksia löytää hyvää tasapainoa säätöjen kanssa, eikä kierroksetkaan osunut kohdilleen.

– Potentiaalia näyttäisi olevan, mutta näyttää siltä, että pehmeällä renkaalla on hankalaa saada hyvää kierrosaikaa, kommentoi Räikkönen treenien antia GPFansin mukaan.

Räikkönen oli ensimmäisissä harjoituksissa vasta 16:s ja toisissa harjoituksissa pykälän verran korkeammalla.