Fernando Alonso sai Sebastian Vettelin kunnioituksen jo ennen saksalaisen debyyttiä – ”Hän teki jotain, minkä en uskonut olevan mahdollista”

© Kuva: Getty Images

Kaksi legendaarista F1-mestaria, Fernando Alonso sekä Sebastian Vettel ovat tarjoilleet huimia taisteluita radalla moottoriuhreilukansalle vuosien saatossa. Nyt kahden vuoden tauon jälkeen legendat ovat jälleen vastakkain radalla.

Saksalaiskuljettaja Vettel nauttii haasteesta. Nelinkertainen mestari on aina kunnioittanut espanjalaiskolleegansa kykyjä. Nyt Vettel paljasti, mistä tämä kunnioitus kumpuaa.

Saksalaisen idoli on kenties kaikkien aikojen F1-kuski Michael Schumacher. Kun Alonso lopulta haastoi ja peittosi ”Schumin”, oli Alonso Vettelin silmissä jo yksi suurista.

– Muistan istuneeni TV:n edessä katsoessani kilpailua Hungaroringillä vuonna 2003. Katsoin häntä ja tajusin hänen taitonsa olevan kiistatonta. Hän on yksi taitavimmista kuskeista sarjan historiassa, Vettel kommentoi Marcalle.

– Alonso teki jotain, minkä minä uskoin mahdottomaksi. Hän voitti Scumacherin. Minun nuoruudessani Michael oli paras, eikä hänen voittamisensa tuntunut mahdolliselta. Mutta Fernando teki sen.

– On ollut hienoa saada hänet takaisin. Fernandon ensimmäisessä kilpailussa takaisin taistelimme rengas rengasta vasten, enkä voinut kuin hymyillä. Olen aina nauttinut hänen kanssaa kisaamisesta.

Vettel sekä Alonso ovat lähekkäin kauden MM-pisteissä. Kuskeilla on eroa vain 23 pistettä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.