Williams tiedotti keskiviikkona tehneensä sopimukset Nicholas Latifin sekä Alexander Albonin kanssa. Kuskien sopimukset koskevat ensi kautta.

Latifi aloittaa kolmannen kautensa brittitallissa. F2-sarjasta Williamsille siirtynyt kanadalainen nappasi uransa avauspisteet tällä kaudella Unkarissa.

Yhden kauden F1-sarjasta sivussa ollut Albon palaa puolestaan kuninkuusluokkaan Williamsille. Vahvasti Red Bullin moottoriakatemiaan kuuluva Albon on edelleen energiajuomajätin listoilla. Siirtoa voi siis kutsua ”lainasopimukseksi”.

Albon jäi ilman kuskipaikkaa Sergio Perezin napatessa thaikuljettajan pestin täksi kaudeksi. Albon on saavuttanut urallaan kaksi palkintosijoitusta.

Albon oli yksi ehdokkaista myös Valtteri Bottaksen tallikaveriksi Alfa Romeolle. Myös Formula E -mestari Nyck de Vries oli ehdolla Williams-pestiin. Bottas olisi ollut brittitallin ykkösvaihtoehto, mutta hän valitsi sveitsiläistallin.