Valtteri Bottas säväytti myös perjantain toisessa harjoituksessa – Max Verstappenilta huolestuttava viesti tallilleen

© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottas kellotti nopeimman ajan myös perjantain toisessa harjoituksessa. Ero tallikaveri Lewis Hamiltoniin hupeni vain 44 tuhannesosaan, mutta suomalainen pysyi silti edellä.

Kolmanneksi ei ajanut Max Verstappen, vaan Pierre Gasly. Mainiosti tällä kaudella suoriutunut ranskalainen jäi kärkiajasta kaksi ja puoli kymmenystä. Mies menetti etusiipensä aivan session lopussa ylittäessään kanttikiven pääsuoran lopussa.

Verstappenin perjantai ei tuottanut toivottua tulosta. Hollantilaisen moottori vaihdettiin ennen sessiota, mutta suoravauhtia ei löytynyt siltikään. Verstappen kommentoi tilannettaan tallille huolestuttavasti: autolla ei voinut ohittaa.

Sessiossa heiluteltiin myös punaista lippua. Alfa Romeon Antonio Giovinazzi menetti kilpurinsa hallinnan radan ysimutkassa ja ajautui perä edellä seinään tuhoten kilpurinsa. Tallikaveri Kimi Räikkönen löytyi sijalta 12.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.