Valtteri Bottas myhäili loistavan perjantain jälkeen – ”Vielä on lisää tulossa”

Mercedeksen Valtteri Bottas jatkoi perjantaina siitä, mihin Monzassa jäi. Suomalainen oli päivän nopein mies.

Bottaksella tuntui kulkevan heti ensimmäisestä kierroksesta alkaen ja noteerasi kärkiajat päivän molemmissa harjoitussessioissa.

Suomalainen on aina viihtynyt Sotsin radalla hyvin, eikä eilen käynnistyneen kisaviikonlopun perusteella tämäkään vuosi ole poikkeus. Bottaksellakin jäi kärkiajoista huolimatta vielä parannettavaa.

– Aina voisi mennä paremminkin, mutta aikojen ja tuntuman perusteella tämä oli hyvä päivä, sanoi Bottas perjantaina.

– Ensimmäisestä vedosta saakka minulla oli hyvä luotto autoon ja balanssi oli todella hyvä.

– Jouduimme tekemään vain pieniä muutoksia ja pystyimme keskittymään vain ajamiseen. Etsimme pieniä parannuksia sieltä sun täältä. Lyhyissä ja pitkissä vedoissa tuntuma oli hyvä, sanoi Bottas.

Sotsin rata-alueella vallitseva epävakainen sää tulee todennäköisesti sotkemaan lauantain aika-ajoja. On ehditty jo väläyttelemään mahdollisuutta, jossa aika-ajot siirtyisivät sunnuntai-aamuuun.

– Vielä on lisää tulossa, mutta uskon huomenna olevan märkää, joten se tulee olemaan täysin erilainen päivä, pohti suomalainen.

– Ainakin saimme harjoitusvetoja ja pääasia on se, että auto tuntui jo nyt hyvältä pitkissä vedoissa sunnuntaille, jolloin pitäisi olla kuivaa, sanoi Mercedes-kuljettaja.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.