Valtteri Bottaksen tallikaveriksi on kovaa tunkua – todellinen yllättäjänimi ehdolla viimeiseen vapaaseen F1-paikkaan

© Kuva: Getty Images

Viime viikon kuljettajailmoitus tulvan jälkeen kuninkuusluokkaan on tarjolla enää yksi vapaa ajopaikka. Luonnollisesti vapaita kuljettajia on ehdolla rutkasti enemmän, joten kilpailu Alfa Romeon kuskipaikasta on kovaa.

Valtteri Bottaksen rinnalle on huhuttu useaa kuljettajaa. Nykyinen sveitsiläistallin kuski Antonio Giovinazzi, Formula E -mestari Nyck de Vries sekä Sauber-juniori Theo Pourchaire. Nyt kuitenkin todellinen villi kortti on noussut esiin.

F2-sarjaan hieman jumahtanut Guanyu Zhou olisi yksi ehdokas Bottaksen tallikaveriksi. Alfa Romeo on raporttien mukaan lisärahan perässä, sillä kiinalaiskuski toisi noin 30 miljoonan edestä sponsoreita kotimaastaan.

Vielä mielenkiintoisempaa on se, että kiinalainen kuuluu Alpinen junioriluokkaan. Ranskalaistalli ei ole kuitenkaan tunnettu juniorikuskien korottamisesta, eikä seuraavalle kaudelle Alpinella ole ajopaikkoja tarjolla.

– Nyt puhutaan merkittävästä päätöksestä. Meillä on muutamia nuoria kuskeja, joilta haluamme nähdä vielä muutamia kisoja. Ison kuvan pitää olla kristallin kirkas, Alfa Romeon pomo Frederic Vasseur sanoi Italian GP:n lehdistötilaisuudessa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.