Valtteri Bottaksen mahdollinen perjantaina ajettu paalupaikka tyrmätään kilpailujohtajan toimesta – aika-ajot nähdään tavalla tai toisella

© Kuva: Getty Images

Venäjän GP:n lauantaita synkistää jättimäinen rankkasaderintama, joka on kurittanut Sotshin kilparataa varhaisaamusta saakka. Tällä hetkellä junioriluokka F2 ei päässyt aloittamaan kilpailuaan, jonka lähtö on siirretty rankkasateen takia.

F3-sarja siirsi yhden kilpailunsa jo perjantaille sateen uhan takia. Sotshissa aurinko laskee jo kuuden jälkeen, joten pelivaraa viivästyksille ei paljon ole.

Osa on pohtinut otetaanko käyttöön sääntöpykälä, jonka perusteella kilpailun lähtöjärjestys määräytyisi toisten vapaiden harjoitusten perustaalla, jos aika-ajoa ei voi suorittaa.

F1-toimittaja Will Buxtonin mukaan tämä ei kuitenkaan ole edes harkinnassa tällä hetkellä. F1-kilpailujohtaja Michael Masi on kommentoinut, että aika-ajot ajetaan tavalla tai toisella. Jos lauantaina sää ei anna myöten, niin siirretään sessio sunnuntaiaamuun.

Masin linjaus on ikävä suomalaiskuski Valtteri Bottakakselle, sillä Mercedes-kuski oli mainiossa vauhdissa perjantaina ja olisi saattanut varmistaa paalunsa jo iltapäivän harjoituksessa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.