Takarivistä kilpailuun lähtevä Max Verstappen kuittailee: ”Luulisi tietävän, kuinka liukas se on”

Red Bull -tähti Max Verstappen koki lauantaisen aika-ajon olleen hänen kannaltaan hyvä tulos, kun hänen pahin kilpailijansa Lewis Hamilton ei onnistunut nappaamaan paalua.

Hamilton sortui aika-ajoissa harvinaiseen ajovirheeseen ja kolautti autonsa seinään varikon sisääntulossa. Britti oli juuri tulossa hakemaan kuivan kelin renkaita alleen, mutta auton tarkastus ja pikainen fiksaus vei käytännössä mahdollisuudet paalupaikkaan.

Hamilton ehti ajamaan vain yhden nopean kierroksen slikseillä ja sekin meni aivan mönkään, kun seitsenkertainen mestari pyörähti vielä kierroksensa lopuksi perä edellä valleihin.

Verstappen, jolla oli hiljainen lauantai harjoituksen peruunnuttua sekä moottorirangaistuksensa takia sanoi, ettei Hamiltonin olisi pitänyt tehdä sellaisia virheitä.

– Uskoisin, että tuo oli meille hyvä tulos. Tarkoitan, ettei Lewisin olisi pitänyt tehdä sellaista virhettä varikolla, mutta hän tietää sen itsekin, sanoi Verstappen De Telegraafille.

– Jos olet ajanut varikolle tällaisissa olosuhteissa aiemmin, niin sinun pitäisi tietää, kuinka liukas se on, napautti hollantilainen kilpaveljeään.

Hamilton starttaa kuitenkin hollantilaiseen nähden ihan mukiinmenevistä asetelmista päivän kilpailuun. Britin musta Mercedes on lähtöruudukossa neljäntenä ja edessä on suorituskyvyltään paljon hitaampia autoja.

Verstappen lähtee puolestaan takajoukoista moottorirangaistuksensa takia.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.