”Silloin tiesin tämän olevan minun heiniäni” – Daniel Ricciardo tiesi voittavansa Italian osakilpailun ennen kärkikuskien kolaria

© Kuva: Getty Images

Daniel Ricciardo päätti McLaren-tallin pitkän kuivan kauden Italiassa, kun hän nappasi tallille ensimmäisen voiton yhdeksään vuoteen. Jättipotin takasi Lewis Hamiltonin sekä Max Verstappenin kolari kilpailun puolivälissä.

Aussikuski ei kuitenkaan pidä voittoaan onnekkaana. Ricciardon mielestä voitto oli jo hänen taskussaan ennen kärkikuskien kolaria.

– Kisan alussa oli kierroksia, milloin hän (Verstappen) haastoi minua, mutta en joutunut oikeasti puolustamaan kertaakaan. Hän oli koko ajan lähellä, mutta tiesin ohittamisen olevan vaikeaa, jos minä en tee virhettä, Ricciardo kommentoi Motorsportille.

– Kävimme kaikki varikolla suhteellisen samaan aikaan. Kun tulin johdossa takaisin radalle tiesin, että tämä on minun heiniäni. Emme häviä, paitsi jos jotain ikävää käy.

Ricciardo sanoi perjantain aika-ajon jälkeen olleensa raivoissaan pienten marginaalien takia. Aussikuski sanoi käyttäneensä turhautumistaan hyödykseen.

– Joskus minulla vain naksahtaa. Minulla on raivoa ja minusta se on lopulta hyödyksi. Sain siitä lisävirtaa tänä viikoloppuna.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.