Murtunut Lando Norris otti täyden vastuun Venäjän GP:n lopun katastrofista – ”Luulin tekeväni oikein”

© Kuva: Getty Images

Dramaattinen Venäjän GP:n loppu oli erityisen karvas McLarenin Lando Norrisille. 21-vuotias brittikuski oli ajamassa uransa ensimmäiseen voittoon, ennen kuin taivaat päättivät avautua.

Lewis Hamiltonin kanssa taistellut Norris päätti jatkaa radalla olosuhteiden huonontuessa, mikä koitui nuorukaisen kohtaloksi. Norris menetti kaiken pidon radalla ja putosi lopulta seitsemänneksi.

McLaren suositteli Norrista pysähtymään aikaisemmin, mutta 21-vuotias kieltäytyi. Oletetusti kilpailun jälkeen itseään sättinyt Norris otti vastuun lopun tapahtumista.

– Olen todella pettynyt, itseasiassa pöyristynyt. Minä tein päätöksen pysyä radalla, vaikka tallin mielestä meidän olisi pitänyt pysähtyä. Luulin tekeväni oikein, Norris kommentoi Sky Sportsille.

– Mielestäni kaikki sujui hyvin ennen viime hetkiä. Tein virheitä, mutta pystyin pitämään Lewiksen takanani. Minusta olimme silti oikealla renkaalla Lewiksen mennessä varikolle, mutta sitten sade yltyi.

– Päätös oli vaikea, sillä kilpailu oli loppumassa. Jos kilpailua olisi ollut jäljellä 20 kierrosta, niin meidän ei olisi tarvinnut olla niin aggressiiviinen taktiikan kanssa. Nyt valitsimme väärin ja olen pettynyt. Aiomme tarkastella tilannetta uudestaan ja pitää huolen, että emme toista tätä, Norris päätti.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.