MM-kärkeen noussut Max Verstappen fiilisteli kotiyleisön tukea – ”Tämä on hieno päivä”

© Kuva: Getty Images

Red Bull -tähti Max Verstappenilla riittää syitä hymyyn. Hollantilainen otti kotikilpailussaan voiton, joka nosti Verstappenin takaisin MM-kärkeen.

Verstappenin elekieli on ollut koko viikonlopun todella tyyni ja runsaslukuiset hollantilaisfanit odottivat vain ja ainoastaan voittoa. Hollantilainen ei piilotellut kilpailun jälkeen iloisuuttaan ja fiilisteli faneiltaan saamaa tukea.

– Kuten voitte kuulla, tämä on upeaa. Odotukset olivat uskomattoman kovat viikonloppuun tultaessa. Ei ole ikinä helppoa vastata sellaisiin odotuksiin, mutta olen todella iloinen voitosta ja siitä, että otimme MM-johdon takaisin, sanoi Verstappen tuoreeltaan kilpailun jälkeen.

Lewis Hamilton tarjosi pitkin kilpailua kovaa painetta Verstappenille ja näytti siltä, että Mercedes haastaa voitosta tosissaan. Hollantilaisen mukaan kilpailu kuitenkin meni juuri niin kuin he olivat suunnitelleet.

– Lähtö oli todella tärkeä ja se onnistui minulta hyvin. Mercedes teki sen vaikeaksi meille, mutta vastasimme hyvin joka kerta. Voimme olla todella tyytyväisiä suoritukseemme, fiilisteli tuore MM-kärki.

Max Verstappen poistuu kotikisastaan kolmen pisteen johdossa. Kausi jatkuu jo ensi viikonloppuna Italian Monzassa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.