Mercedeksen ratainsinööri Andrew Shovlin uskoo, että Red Bullilla tiedetään Max Verstappenin syyllisyys sunnuntain kolariin Lewis Hamiltonin kanssa. Molemmat osapuolet ovat syyttäneet toisiaan. Tuomaristo kuitenkin langetti Verstappenille kolmen lähtöruudun rangaistuksen.

Shovlin oli suorapuheinen kritiikissään Red Bullin suuntaan. Energiajuomatalli on ollut kovasanainen kritisoidessaan brittikuljettajaa tällä kaudella.

– Meistä tuntui vahvasti siltä, että Lewis ei ollut tehnyt mitään väärää, ja että Max oli syypää, Shovlin kommentoi PlanetF1-sivuston mukaan.

– Jos katsotaan Helmut Markon sekä Christianin (Horner) naamoja, niin hekään eivät yrittäneet syyttää Lewistä. Uskon heidänkin tietäneen Maxin olleen syypää, sillä he syyttävät Lewistä yleensä jokaisen tilaisuuden ilmetessä.

Shovlin uskoo, että Hamilton olisi taistellut kilpailun voitosta ilman osumaa. Nyt MM-piste-ero on edelleen viisi pistettä Verstappenin hyväksi.