Max Verstappen syyttää Lewis Hamiltonia kohukolarista – ”Siitä mahtuu kaksi, mutta ei silloin, jos toinen ei tee yhteistyötä”

© Kuva: Getty Images

Italian GP:ssä ei sunnuntaina dramatiikalta vältytty, kun MM-kärkikaksikko Max Verstappen ja Lewis Hamilton kolaroi toisensa ulos.

Tilanne syntyi, kun ensin varikolle tulleen hollantilaisen varikkopysähdys meni pieleen, kestäen 11 sekuntia. Hamilton teki myös oman pysähdyksensä, eikä sekäämn täysin ongelmitta mennyt ja näin mestaruudesta taistelevat kuljettajat osuivat samaan aikaan ykkösmutkaan.

Verstappen yritti ensimmäiseen shikaaniin ohitusta, mutta tila loppui kesken ja osuma oli valmis. Hollantilainen syyttää tilanteesta Hamiltonia, sillä seitsenkertainen mestari ei Verstappenin mukaan jättänyt hänelle yhtään tilaa.

– Hän nipisti minut jo ensimmäisessä mutkassa ulos, joten jouduin ajamaan vihreälle alueelle. Sitten vain yritin ulkokautta ja hän vain jatkoi minun puristamista ulos, sanoi Verstappen Ziggo Sportille.

– Sitten minulla ei ollut enää yhtään tilaa mennä mutkasta läpi, joten olimme molemmat ulkona.

Haastattelija kysyi Red Bull -tähdeltä, että oliko tilanteessa onni onnettomuudessa, sillä molemmat keskeyttivät.

– Et voi sanoa noin. Ei sitä tietenkään koskaan halua kolaroida, sillä haluan vain kisata hyvin, jatkoi Verstappen.

– Siitä mutkasta mahtuu yhdessä kaksi autoa, mutta jos toinen ei tee yhteistyötä, sen jälkeen homma keskeytyy, osoitteli hollantilainen syyttävät sormet Hamiltonin suuntaan.

Tilanne meni tuomariston tutkittavaksi kilpailun jälkeen, eikä päätöstä olla vielä tehty mahdollisista rangaistuksista.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.