Lewis Hamilton julkaisi koskettavan viestin tallista lähtevälle Valtteri Bottakselle – ”Hän on ollut paras tallikaveri, mitä minulla on koskaan ollut”

© Kuva: Getty Images

Valtteri Bottaksen lähtö Mercedekseltä tämän kauden päätteeksi on ollut maanantain kuumin puheenaihe. Asiaan on otettu kantaa monelta taholta, erityisesti Bottaksen kanssa työskennelleiden suunnalta.

Suomalaisen tallikaveri Lewis Hamilton julkisti myös viestin pitkäaikaiselle aisaparilleen. Koskettavassa viestissä Hamilton kehuu Bottasta kuljettajana, mutta erityisesti myös ihmisenä.

– Olen ollut todella ylpeä saadessani työskennellä Valtterin kanssa viimeiset viisi vuotta. Yhdessä olemme olleet osana tallia, joka on voittanut neljä maailmanmestaruutta. Hän on puskenut minua eteenpäin hyvinä -sekä huonoina hetkinä, Hamilton kommentoi julkaisussaan

– Hän on paras tallikaveri, joka minulla on ikinä ollut. Sinun nopeutesi sekä sinnikkyytesi ovat vakuuttaneet, mutta se, missä sinä erotut joukosta on persoonasi sekä herrasmiesmäisyytesi. Olet suurempi kuin uskotkaan ja olen varma, että tulevaisuutesi on kirkas.

– Kiitos Valtteri panoksestasi ja tuestasi tallia kohtaan. Sinua todella tullaan kaipaamaan. Toivon sinulle kaikkea hyvää. Eiköhän lopeteta yhteistyömmä kunnialla ja napata kahdeksas mestaruus.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.