Hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton ihmetteli kilpakumppani Max Verstappenin toimintaa kaksikon kolarin jälkeen. Brittikuski oli jumissa Verstappenin kilpurin alla. Verstappen nousi autosta, vilkaisi Hamiltonin suuntaan ja käveli pois paikalta. Tämä ”yllätti” hallitsevan mestarin.

– Minä näin Maxin vain nousevan autosta ja kävelevän pois paikalta. Minusta se oli yllättävää, sillä yleensä ensimmäinen asia ison kolarin jälkeen on varmistaa, että toinen osapuoli on kunnossa, Hamilton kommentoi Motorsport.comille.

– Pääasia on kuitenkin se, että pääsin pois autosta. Kävelymatka varikolle oli pitkä, mutta me jatkamme taistelua.

Hamilton myönsi olevansa kivuissaan autossa kolarin jälkeen.

– Minä olin edelleen kisamoodissa, yritin vain vain miettiä, miten pääsisin takaisin kilpailuun. Minulla oli kipuja, mutta halusin vain jatkaa. Ikävä kyllä auto ei hievahtanutkaan.

Verstappenille langetettiin osumasta kolmen lähtöruudun rangaistus. Hamilton oli ylpeä tuomariston päätöksestä.