Lando Norris osasi riemuita tallin menestystä: Ei harmitellut voiton menoa tallikaverilleen – ”Olisi saattanut käydä, kuten niillä kahdella!”

© Kuva: Getty Images

McLarenille kosahti jättipotti Italian GP:stä, kun Daniel Ricciardo ajoi yllätysvoittoon, ennen tallikaveri Lando Norrista.

Kaksikosta jälkimmäisenä mainittu nuorukainen osoitti jälleen aitoudensa, kun britti juhli aidosti tiiminsä kaksoivoittoa, eikä jäänyt hetkeäkään harmittelemaan voiton menemistä tallikaverilleen.

Kuohujuoma alkaa tulemaan jo McLaren-kuljettajalle tutuksi, sillä palkintosija oli Norrisille jo kauden neljäs, ja uran viides.

– Ensinnäkin suuret kiitokset faneille, meillä on ollut upea viikonloppu. Liityin tiimiin neljä vuotta sitten ja olemme työskennelleet todella kovasti tätä varten ja nyt vihdoinkin saimme kaksoivoiton, fiilisteli Norris heti kilpailun jälkeen.

Norris roikkui koko kisan ajan lähellä tallikaverinsa takasiipeä, mutta ohitusyrityksiä ei nähty. Nuori britti ymmärsi tilanteen, eikä turhia riskejä haluttu ottaa. Norris heittikin pienen kuitin MM-kärkikaksikon suuntaan, jotka kolaroivat toisensa pihalle.

– Sitä haluaisi tehdä sen, mutta olen täällä mukana pitkällä tähtäimellä. Se olisi voinut päättyä, kuten niillä kahdella, kuittasi Norris humoristiseen tyyliinsä.

– Olen iloinen ja minä saan mahdollisuuteni tulevaisuudessa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.