Lähde: Alfa Romeo korvaa Kimi Räikkösen pitkäaikaisen tallikaverin – tilalle kaavaillaan eri sarjoissa mestaruuksia napannutta Mecedes-kuskia

© Kuva: Getty Images

Alfa Romeo kokee suuria muutoksia ensi kaudelle, kun pitkäaikaiskuski Kimi Räikkönen jättää F1-sarjan tämän kauden päätteeksi. 41-vuotiaan lähtö jättää vapaan paikan entisen Sauberin kuljettajakaartiin.

Nyt kuitenkin saksalaisjulkaisu Auto, Motor und Sport raportoi, että Alfa on potkimassa myös Antonio Giovinazzin pihalle. Tallin tiukka yhteistyösopimus Ferrarin kanssa päättyy ensi kauteen, joten sveitsiläistallilla on mahdollisuus valita molemmat kuljettajansa vapaasti moneen vuoteen.

Saksalaisjulkaisun mukaan Frederic Vasseur aikoo käyttää vapauttaan välittömästi. Vaikka Giovinazzi on pessyt Räikkösen selvästi aika-ajoissa, on hänellä silti yksi piste suomalaista vähemmän MM-taulukossa.

Lähteiden mukaan Valtteri Bottas on jonossa korvaamaan Räikkösen. Hänen tallikaverikseen asettuisi menestystä eri sarjoissa niittänyt Nyck de Vries. Hollantilainen on tuore Formula E -mestari, sekä Mercedeksen testikuljettaja. Hän on myös F2-mestari vuodelta 2019.

AMuS mainitsee myös huippulupaus Theo Pourchairen nimen mahdollisissa kuljettajakeskusteluissa. Ranskalainen kuuluu Sauberin junioriohjelmaan.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.