Kimi Räikkönen joutuu jättämään toisen osakilpailunsa väliin koronavirustartunnan takia. Suomalaiskuski sai positiivisen testituloksen viime viikon lauantaina, mikä jättää hänet sivuun myös Italian GP:stä.

Hänen paikkansa Alfa Romeon kilpurin ohjaimissa ottaa Robert Kubica. Hollannin osakilpailussa puolalainen ylitti maaliviivan sijalla 15.

Räikkösen pitkäaikaiselta tallikaverilta Antonio Giovinazzilta tiedusteltiin, onko Kubican sekä Räikkösen toimintatavoissa paljon eroja. Italialaisen vastaus ei yllättänyt ketään, mutta sai silti aikaan naurun hörähdyksiä.

– Yksi asia on selvää, hän (Robert) puhuu paljon enemmän. Varsinkin kokouksissa, Giovinazzi kommentoi pilke silmäkulmassa torstain lehdistötilaisuudessa.

Kubica on kokenut mies F1-varikolla. Italian osakilpailusta tulee hänen 99:s.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.