Jatkosopimuksen saanut F1-kuski myönsi olleensa yllättynyt saadessaan jatkaa kuninkuusluokassa – ”Suoritukseni eivät kehittyneet lainkaan”

© Kuva: Getty Images

Viime viikolla F1-kansa sai rutkasti sopimusuutisia. Yksi julkistuksista oli se, että Red Bullin sisartalli Alpha Tauri säilyttää molemmat kuljettajansa kaudelle 2022.

Alkukaudella epätasaisuudesta kärsinyt Yuki Tsunoda myöntää, että hän oli suorastaan yllättynyt saadessaan jatkaa tallissa myös ensi kaudella. Varikon nuorin kuljettaja on väläytellyt taitojaa debyyttikaudella, mutta useat virheet ovat maksaneet tallille rutkasti pisteitä.

– Suoraan sanoen, kauden ensimmäinen puolisko oli minun osaltani todella epätasainen. Olen yllättynyt siitä, että saan jatkaa myös ensi kaudella, joten kiitokset tallille siitä, Tsunoda kommentoi Mototrsport.comille.

– Minä vain kolaroin ja tuhlasin samalla tallin rahoja. En suoriutunut hyvin loppukaudesta. Varsinkin Unkarissa pilasin kaksi sessiota kolaroimalla.

Franz Tostille sekä Helmut Markolle pitää osoittaa tasaisia suorituksia. En ole pystynyt kehittymään alkukaudella, joten sen takia olen yllättynyt.

Tsunoda on hävinnyt tallikaverilleen Pierre Gaslylle jokaisessa aika-ajossa tällä kaudella. Japanilainen on peräti 48 pistettä ranskalaiskolleegaansa perässä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.