Red Bull -pomo Helmut Marko ei sulattanut Italian GP:n tuomariston ratkaisua lätkäistä Max Verstappenille rangaistuksen seuraavaan kilpailuun.

Verstappen sai kolmen lähtöruudun rangaistuksen Venäjän GP:hen aiheutettuaan kolarin Hamiltonin kanssa.

Markon mukaan Mercedes paisutteli kolaria keksimällä Hamiltonin niskasäryn.

– Kaikki tarinat tämän ympärillä ovat Mercedeksen keksimiä. Verstappen oli jo ulkona autosta, kun Hamilton yritti saada autoaan irti sorasta. Lääkäriauto näki saman eikä pysähtynyt, Marko perusteli Österreich-lehdelle.

– Sen jälkeen he aloittivat tarinansa siitä, että Hamilton on loukkaantunut tilanteessa.

Verstappenin auton takapyörä osui Hamiltonin kypärän takaosaan tilanteessa. GrandPx News -sivuston mukaan Hamilton on käynyt erikoislääkärin luona kärsittyään päänsäryistä ja jäykästä niskasta tapahtuman jälkeen.