Ferrarilta karmaiseva lauantain aloitus kotikilpailussaan – Valtteri Bottas jälleen mainiossa vauhdissa

© Kuva: Getty Images

Italian GP:n sprinttiviikonlopun toinen harjoitus on saatu päätökseen. Session kärkeen ajoi Mercedeksen Lewis Hamilton. Häntä seurasi eilen aika-ajossa nopeimman ajan kellottanut Valtteri Bottas.

Lauantain harjoitus ei paljon variaatiota tarjonnut. Aika-ajon seurauksena varikkolla vallitsee parc ferme -sääntö, joten autoihin ei saa tehdä suuria muutoksia. Sessio kului lähinnä kisamitan harjoittelemiseen.

Jos jollekkin lauantain harjoitus oli vain haitaksi, niin oli se kotikisassaan ajava Ferrari. Carlos Sainz mälläsi autonsa jo toista viikonloppua putkeen ja loukkasi itseään samalla. Espanjalainen on kuitenkin ajokunnossa. Hänen kilpurinsa on vielä kysymysmerkki.

Myös Charles Leclercillä oli vaikeaa. Monacolainen joutui ottamaan vanhan moottorin autoonsa, mutta se ei näyttänyt parantavan vauhtia. Leclerc oli yli puolitoista sekuntia kärjen vauhdista ja joutui ongelman takia jättämään session kesken tallikaverinsa tapaan.

– Minun täytyy pysähtyä. En voi selittää sitä radiossa, Leclerc manasi.

Session yllättäjä oli Robert Kubica. Kimi Räikköstä korvaava puolalainen oli session kuudenneksi nopein, voittaen myös tallikaverinsa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.