Daniel Ricciardo puolustelee Max Verstappenin käytöstä Italian GP:n kolarin jälkeen – ”Hän näki sen ja käveli vain pois”

© Kuva: Getty Images

Max Verstappenin käytös Italian GP:n kolarin jälkeen puhuttaa viikko kilpailun jälkeenkin. Hollantilaiskuljettajan auto nousi pahannäköisesti Lewis Hamiltonin kilpurin päälle jättäen brittikuskin jumiin lopulta vaarattomasti Verstappenin auton alle.

Verstappen vain vilkaisi kilpakumppaninsa suuntaan ja käveli pois paikalta. Moni on kyseenalaistanut Verstappenin käytöstä, sillä hän ei edes tarkistanut oliko Hamilton kunnossa.

Verstappenin vanha tallikaveri sekä Italian GP:n voittaja Daniel Ricciardo ei voi uskoa, että Verstappenia syytetään välinpitämättömyydestä muiden turvallisuutta kohtaan. Austraalialaisen mielestä Verstappen sai tarpeeksi tietoa Hamiltonin voinnista, vaikka hän kävelikin pois paikalta.

– Minä tunnen Maxin. Hän on kilpailija, antaa kaikkensa radalla, mutta jättää kaiken myös sinne. Hän saattoi olla vieläin vihainen Silverstonen tapahtumista, minkä takia hän vai otti ja lähti paikalta, Ricciardo viittasi kaksikon kolariin Britannian GP:ssä.

– Näin hänen liikkuvan eteenpäin ja pysähtyvän hetkeksi. Hamilton taisi yrittää peruuttaa pois tilanteesta, joten siinä hän saattoi tajuta Lewisken olevan kunnossa.

– Olen tainnut puuttua asiaan jo liikaa, mutta näin minä uskon.

Verstappen sai kolarista kolmen lähtöruudun rangaistuksen tulevan viikonlopun Venäjän osakilpailuun.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.