Varikon onnellisin mies: George Russellin huikea aika-ajo palkittiin – ”Aiomme juhlia hieman illalla”

© Kuva: Getty Images

Jos suurinta osaa formulakansasta harmitti sunnuntaisen toiminnan radalla jääneen lähes olemattomiin, löytyy Williamsin leiristä varmasti iloisia kasvoja.

George Russellin lauantainen supersuoritus aika-ajoissa oli lopulta ennalta arvaamattoman tärkeä.

Belgian sateisen sään takia kilpailua ajettiin vain turva-auton takana tarvittava määrä, jotta edes puolikkaat pisteet saatiin jaetuksi. Tämä takasi nuorelle brittikuljettalle hänen uransa ensimmäisen palkintokorokesijan.

– Sillä ei ole väliä. Liian usein ei palkita hyvästä aika-ajosta, mutta tällä kertaa se todellakin palkittiin, sanoi Russell kilpailun jälkeisessä haastattelussa.

Russell muun kärkikolmikon tapaan muisti pitkään paikan päällä sinnitelleitä faneja ja kiitti heidän tuestaan. Kolme pitkää päivää Span vesisateessa rämpiminen on melkeinpä kovempi suoritus kuin itse kuljettajilta.

– Sääli, että emme voineet kisata, mutta tämä on fantastinen tulos tiimille. Aiomme luultavasti juhlia tätä hieman illalla, sillä koko tiimi todellakin ansaitsee tämän, fiilisteli britti.

– Todella paljon tehtyä työtä viimeisten vuosien aikana, eikä meitä olla juurikaan palkittu siitä. Teimme eilen kaiken oikein ja siksi olemme tänään podiumilla. En todellakaan odottanut tätä tapahtuvan tänä vuonna, sanoi Russell.

George Russell nappasi puolikkaiden MM-pisteiden myötä pussiinsa lisuketta yhdeksän pisteen verran.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.