Tuomareilla oli paljon tekemistä jännittävän Unkarin GP:n jälkeenkin. Peräti viisi kuljetajaa joutui puhuteltavaksi. Varikolla pidätettiin hengitystä muutaman tunnin ennen kuin tuomaristo päätti vain muistuttaa syyllisiä.

Tutkintaan päätyivät Valtteri Bottas, Aston Martinit, Esteban Ocon sekä Carlos Sainz. Ocon joutui kuultavaksi kilpailun jälkeisen parkkeerauksen takia. Ocon jätti kilpurinsa keskelle pääsuoraa.

Neljä muuta kuljettajaa joutuivat tuomariston eteen kilpailua edeltäneistä juhlallisuuksista. Valokeilassa oli Sebastian Vettelin räväkkä mielenosoitus Unkarin LGBTQ+ -säädöksille. Saksalainen ei riisunut sateenkaaripaitaansa maan kansallishymnin aika, vaan piti sen päällä säännöistä huolimatta.

FIA:n tiedotteen mukaan saksalainen unohti vaatetuksen päällensä sateen takia. Vettelin kommentit ennen kuulemista kertovat kuitenkin eri tarinaa.

– Kuulin, että tutkinta liittyy siihen, että pidin paidan päälläni hymnin aikana. Minä olen tyytyväinen, jos he hylkäävät minut. He saavat tehdä mitä haluavat, minä en välitä. Tekisin sen kaiken uudestaan, Vettel totesi Sky Sportsille.

Lopulta maaliintulojärjestys pysyi täysin samana. Ocon sai pitää uransa ensimmäisen voiton, Vettel oli toinen ja Lewis Hamilton kolmas.