Suorasanainen Haas-pomo on saanut tarpeekseen kuljettajiensa jatkuvista kolareista – ”Menetämme rahaa aivan turhaan”

© Kuva: Getty Images

Lauantain viimeisessä harjoituksessa nähtiin valitettavan tuttu näky. Haas-tallin kilpuri löytyi tuhoutuneena rengasvallista. Tällä kertaa syyttävä sormi osoitti toisen polven F1-kuski Mick Schumacheria.

Saksalaisella jäi välistä jo kauden toiset aika-ajot kolarin vuoksi. Autoa uuteen uskoon täysin turhissa tilanteissa on laittanut myös tallikaveri Nikita Mazepin.

Haasin budjetti tiedetään olevan tiukka. Talli on päättänyt olla kehittämättä kuluvan kauden kilpuria, jotta keskittyminen on voitu keskittää tulevan kauden sääntömuutoksiin.

Jatkuvat kolarit maksavat tallille pitkän pennin. Tämän tiedostaa myös tallipäällikkö Günther Steiner. Viesti kuljettajille on nyt selvä. Kolareiden on loputtava.

– Mickillä on ollut osumia aika paljon viime kilpailuissa. Pyörähtämisiä sattuu, mutta nämä vahingot ovat aika suuria. Tämä maksaa meille paljon rahaa ilman oikeaa syytä, Steiner aloittaa Motorsport.comin mukaan.

– Meidän täytyy keksiä tähän tilanteeseen jotain. Budjetissa on pakko pysyä, joten idoita tällaisen varalta on pakko kehittää.

– Tällä hetkellä pystymme vielä selvittämään nämä, mutta pian joudumme keksimään jotain muuta. Osumia tulee liian usein ja ne ovat turhan suuria. Virheitä tulee liikaa, tai Nikitan puolustukseksi, yksi kuljettajamme tekee virheitä liikaa. Nikita on ajanut hyvin viime kisoissa.

Hän ei ole tuhonnut mitään toisin kuin Mick. Joten sitä pitää kehittää hänen kohdallaan.

Haas on Williamsin kanssa ainoa talli ilman MM-pisteitä tällä kaudella. Talli päätti valita riveihinsä kaksi tulokaskuljettajaa täksi kaudeksi.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004