Span kohutussa mutkassa jättikolari aika-ajoissa – Lando Norris on onneksi kunnossa

© Kuva: Getty Images

Belgian GP:n kolmas aika-ajo alkoi hurjissa merkeissä. Kovassa vesisateessa nopeaa kierrosta yrittänyt Lando Norris ajautui hurjan näköisesti seinään Eau rouge – Radillon -mutkakompleksissa. Brittikuski on onneksi kunnossa.

Norris menetti auton hallinnan mäessä ja oli sen jälkeen vain pelkkä matkustaja. Norris nousi autosta omin avuin, mutta piteli vasenta kättään.

Norris oli molempien sessioiden nopein lauantain aika-ajossa. Sessio jouduttiin keskeyttämään Norriksen aiheuttaman romun takia. Molemmat Norris sekä Sebastian Vettel pohtivat, onko radalla edes turvallista ajaa tuollaisessa sateessa.

Span legendaarista mutkaa on kritisoitu rutkasti viime vuosina. Eilen W-seriesissä nähtiin hirmukolari, mikä johti kaksi kuskia sairaalaan. Muutama vuosi sitten F2-kuljettaja Anthoine Hubert menetti traagisesti henkensä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.