Sergio Perezin jatko Red Bullilla ei ole varmaa – tallin kuljettajatilanne paljastuu nopeasti kesätauon jälkeen

© Kuva: Getty Images

F1-kesätauko 2021 lähenee kovaa vauhtia loppuaan. Kauden pisimmällä tauolla vallinneet puheenaiheet ovat koskeneet erityisesti kuljettajamarkkinoita. Tulta liekkeihin on lisännyt Valtteri Bottaken nimi Red Bullin kuskisuunnitelmiin.

Vaikka joidenkin mielestä huhu on kaukaa haettu, niin RB:n kuljettajien suoritusvastaava Helmut Marko paljastaa tallin pohtivan eri vaihtoehtoja Max Verstappenin vierelle.

Täksi kaudeksi kakkoskuskiksi napattu Sergio Perez on suoriutunut ailahtelevasti läpi alkukauden. Kokonaiskuvassa meksikolainen on kuitenkin jäänyt kauas Verstappenin vauhdista ja tämä huolestuttaa energiajuomatallia.

– Meillä on usea vaihtoehto, joita arvioimme tällä hetkellä. En halua kuitenkaan mainita nimiä, Marko kommentoi Grandpx.news-sivuston mukaan.

– Toiveemme olisi jatkaa samoilla kuljettajilla myös ensi kaudella. Tiedotamme asiasta Spassa tai Zandvoortissa. Silloin kerromme Red Bullin sekä Alpha Taurin kuljettajat.

Marko puhui myös Perezin sekä Verstappenin välisestä aikaerosta. Itävaltalainen myöntää, että Perezin suoritukset ovat vaivanneet meksikolaista kauden ensimmäisellä puoliskolla.

– Heidän välillään on selvä ero, eikä hän (Perez) ole tyytyväinen. Hän on yrittänyt käyttää Maxin asetuksia, mutta se ei ole toiminut. Hänen vain täytyy keksiä jotain. Toivoimme heidän olevan paljon lähempänä toisiaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.