Q3: Uskomaton loppu Belgian aika-ajoissa – George Russell lähtee kilpailuun eturivistä

© Kuva: Getty Images

Uskomaton Belgian aika-ajo saatiin viimein päätökseen pitkän viivästyksen jälkeen. Williams-kuljettaja George Russell ajoi sensaatiomaisesti toiseen lähtöruutuun. Britti oli loppuun asti paalussa kiinni, mutta Max Verstappen nappasi paikan 23-vuotiaalta loppuhetkillä.

Russellin aikaan ei yltänyt edes Lewis Hamilton. MM-kärkinimi sai ajaa Russellia kiinni, mutta se ei lopulta riittänyt. Hamilton lähtee kilpailuun kolmannesta ruudusta.

Neljännestä ruudusta lähtee Daniel Ricciardo. Sebastian Vettel on ruudussa viisi, Pierre Gasly kuudes. Sergio Perez kurasi Valtteri Bottaksen eteen, joka lähtee rangaistuksensa takia ruudusta 13. Esteban Ocon oli yhdeksäs ja session alussa pahasti kolaroinut Lando Norris jäi ilman aikaa.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.