Sunnuntai Span radalla on ollut eriskummallisin miesmuistiin. Kilpailun lähtö on surkeiden sääolosuhteiden takia viivästynyt jo kolmella tunnilla. Tuomaristo löi kisakellon seis kahden tunnin kohdalla, joten 60 minuuttia kisa-aikaa on vielä varastossa.

Kuljettajat sekä ratatyöntekijät ovat joutuneet keksimään tapoja pitää itseään kiireellisinä. Ajantappotapoja on löytynyt useita.

Sebastian Vettel sekä Mick Schumacher pelaavat Haasin pilttuussa kahden mekaanikkonsa kanssa jalkapalloa. Tällä hetkellä tilanne on brittitallin hyväksi. Ratavirkailijat pelaavat puolestaan petankia hiekka-ansassa radan toisessa sektorissa.

Daniel Ricciardo on käynyt huudattamassa pääkatsomon yleisöä useaan otteeseen. Max Verstappen sekä Christian Horner ovat keskustelleet keskenään pitkän tovin. Ehkä kilpailusta, ehkä jostain muusta.

Suurin osa kuljettajista on myös lepuuttanut silmiään. Lando Norris sekä Carlos Sainz on kuvattu useaan otteeseen lepäämässä talliensa tiloissa.

Kilpailun jatkosta ei ole toistaiseksi vielä tietoa. Tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä, että kärkikymmenikön pisteet puolitetaan, kunhan vain kaksi kierrosta tai enemmän onnistutaan suorittamaan.

Uuden säännösten mukaan kilpailua on useiden viivästysten takia jäljellä 39 kierrosta. Jokaisesta lähtöviivästyksestä poistettiin yksi kierros. Lisäksi turva-auton perässä ajettiin kaksi kierrosta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Autosport

@autosport
Just Seb and Mick playing some football to pass the time ⚽️

#BelgianGP #F1