Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff vakuuttelee Valtteri Bottakselle ja George Russellille olevan tarjoalla houkuttelevia vaihtoehtoja myös Mercedeksen ulkopuolella. Mercedes ei ole tehnyt vielä päätös, että kumpi kuskeista ajaa Lewis Hamiltonin tallikaverina ensi kaudella.

Bottas on ajanut Mercedeksellä kaudesta 2017, mutta ei ole pystynyt voittamaan henkilökohtaista maailmanmestaruutta tallissa. Valmistajien maailmanmestaruus on tosin napsahtanut jokaisella kaudella.

Mercedeksen junioriohjelmaan kuuluva Russell ajaa tällä hetkellä kolmatta kauttaan Williamsilla.

– Sekä Georgella että Valtterilla on enemmän kuin yksi vaihtoehto Formula 1:ssä (Mersun ulkopuolella) ja vieläpä houkuttelevassa tallissa, Wolff sanoi GP Fans Globalille.

Bottasta on viety huhuissa paljon Alfa Romeolle, joka ei ole tehnyt vielä jatkosopimusta kummankaan kuljettajansa kanssa.

– Monet tallit kokevat nousevansa haastajiksi ensi vuonna, koska kulukatto tulee voimaan täytenä. Lisäksi he ovat jo keskittyneet ensi vuoden autoon hyvin ajoissa.

Jatkaessaan Wolff käytännössä paljasti, että Bottaksen ja Russellin tulevaisuus on joko Mercedeksellä, Williamsilla tai Alfa Romeolla.

– Muun muassa Alfa tai Williams eivät ole tuoneet uusia osia pitkään aikaan. Valtterille ja Georgelle on tarjolla loistavia vaihtoehtoja riippumatta siitä, mitä me päätämme.

Mercedeksen kuskipäätöksen odotetaan tulevan ennen elokuun lopussa ajettavaa Belgian GP:tä.