Belgian GP:n startti on suuri kysymysmerkki. Sunnuntain olosuhteet Span radalla ovat kaameat. Tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että kilpailua ei välttämättä pystytä ajamaan ollenkaan.

Kuljettajat alkoivat selvästi turhautumaan pitkään odotteluun lähtöruuduissaan. Ensimmäisen viivästyksen jälkeen Lewis Hamilton päätti käydä WC:n puolella luppoajallaan.

Palatessaan autolle brittikuski raportoi tallilleen epämiellyttävästä kokemuksesta.

– Olen iloinen, että kävin juuri vessassa, mutta herran jestas. Joku oli pudottanut koppiini aivan kaamean pommin. Se oli kaamein asia ikinä. Tuo tulee vainoamaan minua koko loppuelämäni, Hamilton letkautti.

Pierre Gaslylla oli puolestaan päinvastainen ongelma. Ranskalaiskuljettaja toivoi talliltaan paikallisten grilliruokaa itselleen, sillä nälkä alkoi kasvaa lähdön viivästyessä.

– Jos saatte minulle muutaman makkaran grillistä, minulla alkaa olla jo nälkä. Kestääkö kilpailu täydet kaksi tuntia, Gasly kysyi talliltaan.

– Mietitkö sinä nyt jo lounastasi, kisainsinööri kysyi.

– Kaipaisin pikku hiljaa jo lähtövaloja, ranskalainen vastasi.

Myös Daniel Ricciardo löysi tavan viihdyttää katsojia. Belgian kilpailu olisi miehen 200. F1-sarjassa. McLaren-kuski halusi muistuttaa tästä myös talliaan.

– Hei pojat, tiesittekö, että tämän pitäisi olla minun 200. kilpailuni? Se on aika iso juttu meikäläiselle, Ricciardo naurahti.