Daniel Ricciardo saavuttaa kovan merkkipaalun Belgian GP:ssä

McLarenin aussikuljettaja Daniel Ricciardo saavuttaa tulevana viikonloppuna Belgian Spassa kunnioitettavan virstanpylvään.

Ricciardolle pamahtaa 200 osakilpailua täyteen urallaan ja veikeä aussi on innoissaan tulevasta viikonlopusta. Ricciardo aloitti F1-uransa HRT:llä kesken kauden 2011, kun hän korvasi Britannian GP:stä lähtien tallin intialaiskuljettaja Narain Karthikeyanin.

Sittemmin Ricciardo on edustanut myös Toro Rossoa, Red Bullia, Renaultia sekä tätä nykyä Mclarenia. Aussikuljettaja ei malta odottaa pääsevänsä jälleen tositoimiin ja nimenomaan Belgian Spassa. Ricciardolla on radalta hyviä muistoja, sillä hän voitti kyseisen kilpailun kaudella 2014 Red Bullin puikoissa.

– Olemme olleet muutaman viikon erossa formuloista, joten odotan innolla kisaamista Spassa, joka on mahtava rata, sanoi Ricciardo McLarenin ennakossa.

– Se on täydellinen rata tulla takaisin nopeine osuuksineen sekä korkeuseroineen.

Ricciardo kertoo olevansa ylpeä merkkipaalustaan ja aikoo tehdä kaikkensa, jotta viikonlopusta tulisi ikimuistoinen.

– Tämä on erityinen viikonloppu minulle, kun valmistaudun ajamaan 200:nnen kilpailuni. Jos joku olisi kertonut minulle vuonna 2011 tehdessäni debyyttini, että tulen ajamaan 200 GP:tä, olisin tietysti ollut siitä erittäin innoissani.

Daniel Ricciardo on jäänyt ensimmäisellä McLaren kaudellaan pahasti hänen tallikaverinsa Lando Norrisin jalkoihin. Norrisilla on kauden puolivälin tienoolla MM-pisteitä kasassa 113, siinä missä Ricciardolla on vain 50 MM-pistettä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.