Valtteri Bottas tulevaisuudestaan jossain muualla kuin Mercedeksellä: ”Todennäköisesti en ajaisi voitoista ja mestaruuksista”

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen Valtteri Bottas sanoo joutuvansa muuttamaan ajattelutapaansa, mikäli hän ajaa tulevaisuudessa jossain muussa tallissa.

Mercedes pohtii kiivaasti tällä hetkellä, antavatko he heidän kuljettajaohjelmansa kruununjalokivelle George Russellille paikan mestaritallissa vai pitävätkö he vielä suomalaiskuljettajan Lewis Hamiltonin tallikaverina ensi kaudella.

Mikäli Bottas joutuu väistymään Mercedekseltä, on epätodennäköistä, että suomalaiselle löytyisi ensi kaudeksi kilpailukykyinen auto alle. Tuoreimmissa huhuissa Bottasta on yhdistetty muun muassa Alfa Romeolle.

– Se on hypoteettista ajattelua, mutta ollakseni rehellinen, joutuisin muuttamaan ajattelutapaani, sanoi Bottas f1i.com -sivuston mukaan Silverstonessa.

– Se olisi uudenlainen luku urallani ja mentaalinen lähestymistapa olisi toisenlainen. Todennäköisesti en taistelisi voitoista ja mestaruuksista ainakaan heti alussa, joten se olisi erilainen projekti, pyöritteli Bottas.

– Toisaalta se olisi taas erittäin mielenkiintoista, mutta kuten olen sanonut aiemmin, tavoitteeni on pitää nykyinen paikkani. Uskon meillä olevan tällä hetkellä vahva tiimi Mercedeksellä, joten katsotaan, sanoi Mercedes-kuljettaja.

Bottaksen ensimmäinen puolisko kuluvasta kaudesta on ollut vaikea, vaikka viime kisoissa suomalaisen suoritukset ovatkin parantuneet. Nastolalainen majailee tällä hetkellä MM-pisteissä neljäntenä, viiden pisteen päässä kolmatta sijaa pitävästä McLarenin Lando Norrisista.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004