Toto Wolff mielissään Valtteri Bottaksen suorituksesta – ”Hän ajoi loistavan viikonlopun”

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on tyytyväinen Valtteri Bottaksen viikonlopun suoritukseen Britanniassa.

Bottas pelasi läpi viikonlopun hyvää tiimipeliä, auttaen vetoavullaan hänen tallikaverinsa Lewis Hamiltonin keulille perjantain aika-ajoissa.

Sunnuntain kilpailussa suomalainen pääsi britin edelle Hamiltonin saaman aikarangaistuksen takia ja päästi nopeamman tallikaverinsa jahtaamaan voittoa ilman mukinoita.

Suomalaiskuljettajan omat voittohaaveet kariutuivat käytännössä heikkoihin startteihin, kun Mercedes-kuljettaja menetti ensimmäisessä startissa paikan Charles Leclercille ja punaisten lippujen jälkeisessä uusintalähdössä Lando Norris onnistui livahtamaan edelle.

Kokonaisuutena suomalaisen viikonloppu oli Wolffin mukaan loistava suoritus. Bottas oli sprinttikilpailun sekä pääkilpailun kolmas.

– Mielestäni hänellä oli loistava viikonloppu, koska hän olisi voinut olla perjantaina paalulla jos hän olisi saanut vetoapua, sanoi Mercedes-päällikkö.

– Paalulla ollessa kaikki on paljon helpompaa. Hän oli todella nopea ja ajoi hyvän kisan. Lewis oli vain kovilla renkailla kuin toisesta maailmasta verrattaessa kaikkiin muihin.

– Valtteri oli toiseksi nopein auto ja auttoi Lewisia hankkimaan voiton. Hän on loistava tiimin jäsen, kuljettaja sekä persoona, hehkutti Wolff suomalaista.

Red Bullin Max Verstappen johtaa MM-sarjaa kahdeksan pisteen erolla ennen toisena olevaa Hamiltonia. Bottas majailee tällä hetkellä neljäntenä, eroa piikkipaikkaa pitävään hollantilaiseen on jo 77 pistettä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004