Mercedes on erikoisessa tilanteessa. Talli on jäänyt voitoitta viidessä peräkkäisessä kilpailussa ensimmäistä kertaa hybridiaikakaudella. Red Bullin viisi peräkkäistä voittoa ei kuitenkaan ole saanut moraalia laskemaan saksalaistallissa.

Tallipäällikkö Toto Wolff tiedostaa Mercedeksen olevan kilpailijaansa perässä, mutta uskoo molmempien mestaruuksien olevan saksalaistallin hyppysissä.

– Tuloksemme tänään oli huonompi vauhtiimme verrattuna. Lewiksen kanssa menetimme noin 30 pinnaa aerodynamiikkaa, Wolff kommentoi PlanetF1-sivuston mukaan.

– Olimme jumissa McLarenin takaa pitkän aikaa. Ilman sitä olisimme olleet hyvissä asemissa. Emme olisi ehkä voittaneet, mutta olisimme olleet lähellä.

– Seuraavaksi menemme Silverstoneen ja lyömme kaikki ällikällä. Odotan kaksoisvoittoa yli 30 sekunnin erolla, itävaltalainen kommentoi pilke silmäkulmassa.

– Tallin moraali on hyvä tuloksista huolimatta. Näimme kisavauhdissamme selvää kehitystä viime viikkoon verrattuna. Olemme voittaneet seitsemän mestaruutta putkeen, tiedämme kuinka paljon työtä se vaatii.

– F1-mestaruus on todella vaikea voittaa. Me tiedämme sen, emmekä anna Red Bullin ratsastaa auringonlaskuun sen kanssa.