Ilman kärkiaikaa perjantaina jäänyt Max Verstappen ihmetteli useaan otteeseen vauhtiaan aika-ajoissa. Hollantilaisen mukaan vauhtia riitti, mutta erityisesti auton etupää ei suostunut tottelemaan Verstappenin ohjauksen alla.

Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko riensi selittelemään suojattinsa yllättävän heikkoa vauhtia. Itävaltalaiskonkari paljasti, että hollantilaisen renkaat eivät olleet optimaalisessa lämpötilassa. Samasta vaivasta läpi kauden on kärsinyt Mercedeksen Valtteri Bottas.

– Hänen renkaitaan ei saatu oikeaan lämpötilaan. Menetimme myöskin yllättävän paljon aikaa suorilla. Mercedes on selvästi nopeampi ensimmäisellä sektorilla, Marko kertoi RacingNews365-sivustolle.

Verstappen itse oli kuitenkin luottavainen, että kyseiset vaivat eivät haittaa hänen suoritustaan kahdessa viikonlopun kilpailussa.