Jo toista kisaviikonloppua putkeen Q3-osioon selvinnyt George Russell ei voinut pidätellä tyytyväisyyttään aika-ajojen jälkeen. Pinteessä iltapäivän harjoituksen jälkeen ollut britti lähtee illan sprinttiin peräti kahdeksannesta lähtöruudusta.

Russell sekä Williams olivat kuitenkin todella kaukana joukon hännillä iltapäivällä. Datan mukaan jopa Haas-kuljettajat olivat brittitallia nopeampia. Talli ei kuitenkaan panikoinut vaan uskoi omaan pakettiinsa, ja se tuotti lopulta tulosta.

– Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun parannan ajoani jopa odotettua enemmän. Rata parani sekä ymmärsin auton käyttäytymistä entistä paremmin. Se on hyvä yhdistelmä, Russell kommentoi Motorsport.comille.

– Olimme hitaimpia harjoituksessa datan mukaan, mutta sitten lähdenkin sprinttiin sijalta kahdeksan. Kaikki sujui toiveidemme mukaan. Renkaat toimivat paremmin, sain autosta paremmin koppia, sekä pieni vetoapu Fernandolta (Alonso). Kaikki tähdet olivat kohdallaan.

– Emme kuitenkaan panikoineet harjoitusten jälkeen. Olisimme voineet lähteä muuttamaan kaikkea etsiessämme lisää vauhtia, mutta pysyimme suunnitelmassamme. Se oli viisasta meidän osaltamme.