Mercedes tyrmää Red Bullin uuden haaston Britannian GP:n tapahtumista – ”Toivottavasti tämä lopettaa Lewis Hamiltonin nimen lokaamisen”

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen sekä Red Bullin välillä on kipinöinyt toden teolla myös kilparadan ulkopuolella. Energiajuomatalli haastoi Lewis Hamiltonin saaman rangaistuksen torstaina, mutta tuloksetta.

Julkinen ryöpytys osapuolten välillä ei ole ollut kaunista katseltavaa. Tuoreimman päätöksen syntyessä julkisti saksalaistalli jyrkän tiedotteen, missä se tuomitsee RB:n viime päivien kielenkäytön liittyen Hamiltoniin.

– Mercedes AMG Petronas F1 -talli on tyytyväinen tuomariston päätökseen hylätä Red Bullin vetoamus lisätutkimukselle, talli aloittaa tiedotteessaan.

– Samalla toivomme tämän päättävän Red Bullin Lewis Hamiltonin sekä hänen urheiluhengen kyseenalaistamisen. Tämä koskee myös dokumentteja, mitkä he ovat lähettäneet FIA:lle tutkinnan yhteydessä.

Kyseiset dokumentit eivät ole vielä tulleet julkisiksi, mutta Red Bullin väite on selvästi suututtanut saksalaistallin. FIA:n lausunnossa Red Bull on esittänyt ”häiritseviä” syytöksiä vetoamuksessaan. Tällä hetkellä tilanteesta ei kuitenkaan ole lisätietoa.

Red Bullin johtohahmot Christian Horner sekä Helmut Marko ovat kuitenkin väittäneet, että Silverstonessa sattunut selkkaus ei olisikaan ollut puhdas vahinko, vaan tahallinen osuma Hamiltonin toimesta.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004