Max Verstappen ei vedä rajuja syytöksiään takaisin Mercedeksen sekä Lewis Hamiltonin toimintaan liittyen – ”Se paljasti heidän todellisen luontonsa”

© Kuva: Getty Images

Red Bull sekä Mercedes ovat olleet sotajalalla viimeiset kaksi viikkoa. Britannian GP:ssä nähty yhteentörmäys Lewis Hamiltonin sekä Max Verstappenin välillä on poikinut paljon vihamielisyyttä erityisesti Red Bullin leiristä.

Hollantilainen syytti brittikuskia sekä Mercedestä epäurheilijamaisuudesta kilpailun jälkeen. Sairaalaan jatkotutkimuksiin viety Verstappen piti Hamiltonin sekä saksalaistallin tuuletuksia loukkaavana.

– Heidän juhliessa minä olin sairaalassa. Se on todella epäkunnioittavaa, Verstappen twiittasi kilpailun jälkeen.

Myöhemmin Verstappen on ilmaissut halunsa pysyä poissa tallien vallitsemasta mediapelistä. Torstain lehdistötilaisuudessa hollantilainen kuitenkin jatkoi samalla linjalla syyttäen Hamiltonia sekä Mercedestä epäurheilijamaisiksi.

– Loukkaavaa on se, että toinen kuski makaa sairaalassa toisen juhliessa voittoa lippu heiluen, vaikka hän olikin syypää yli 50:n G-voiman kolarille. Koko talli teki samaa Verstappen tilittää Motorsport.comille.

– Noin ei pitäisi juhlia voittoa, varsinkin näissä olosuhteissa, miten se saavutettiin.

– Minusta se oli loukkaavaa. Se osoitti heidän todelliset värinsä, ne tulevat esille painetilanteissa. Minä en haluisi, että minua kuvattaisiin tuollaisessa tilanteessa.

Verstappen paljasti Hamiltonin soittaneen hänelle kilpailun jälkeen. Brittikuskin mukaan hän ei ollut tietoinen Verstappenin kunnosta. Vaikka hollantilainen on tyytymätön rangaistukseen sekä tallin käytökseen, on hän valmis unohtamaan tapahtumat ja siirtymään eteenpäin.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004