Max Verstappen ei pitänyt kilpaveljensä tavasta juhlia – ”Epäkunnioittavaa ja huonoa urheiluhenkeä”

© Kuva: Getty Images

Red Bull -kuljettaja Max Verstappenin Britannian GP päättyi avauskierroksella kovavauhtiseen ulosajoon, kun he osuivat yhteen Mercedeksen Lewis Hamiltonin kanssa.

Hamiltonille langetettiin tilanteesta 10 sekunnin aikarangaistus, mutta britti paineli silti ikimuistoiseen voittoon.

Hollantilainen itse selvisi tilanteesta onneksi ilman suurempia tärskyjä, mutta oli kilpailun jälkeen vielä selvästi tuohtunut tilanteesta. Red Bull -tähti jakoi sosiaalisessa mediassa ajatuksiaan ja kertoi kilpaveljensä toiminnan olleen hänen mielestään huonoa.

– Ensinnäkin olen iloinen, että olen kunnossa, aloitti Verstappen.

– Olen tietysti erittäin pettynyt tilanteesta. Annettu rangaistus ei auta meitä millään tavalla, eikä tee oikeutta Lewiksen vaaralliselle liikkeelle radalla, syytteli hollantilainen taistelutoveriaan.

Verstappen ei ainakaan äkkiseltään kilpailun jälkeen pitänyt seitsenkertaisen mestarin tavasta juhlia kotikilpailunsa voittoa.

– Katsellessani hänen juhlimistaan itseni ollessa vielä sairaalassa on erittäin epäkunnioittavaa ja huonoa käytöstä, mutta me menemme eteenpäin, totesi Red Bull -tähti.

Hamiltonin voiton sekä Verstappenin keskeytyksen myötä hollantilaisen etumatka MM-sarjan kärjessä kaventui vain kahdeksaan pisteeseen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.