Lewis Hamilton avautuu saamastaan tuesta viime viikon rasistisiin viesteihin liittyen – ”Ensimmäistä kertaa tunsin, että en ole tässä lajissa yksin”

Britannian GP:n jälkeen F1-maailmassa koettiin synkkä hetki. F1-historian ensimmäinen tummaihoinen mestari Lewis Hamilton sai osakseen suuren määrän rasistisia viestejä sosiaalisessa mediassa.

Koko F1-maailma reagoi tilanteeseen nopeasti tuomiten jokaisen kommentoijan laajalla rintamalla. Hamilton itse oli häkeltynyt mutta kiitollinen saamastaan tuesta.

– Haluan sanoa kuinka häkeltynyt olen kaikesta tuesta, mitä olen saanut F1-organisaatiolta, koko lajilta sekä osalta kuljettajista, Hamilton kertoi Motorsport.comille torstain lehdistötilaisuudessa.

– Minusta tuntui ensi kertaa, että en seisonut yksin tässä lajissa. Edellisenä 27 kilpailuvuotenani kukaan ei ole ikinä sanonut asiasta mitään. Erityisesti vuonna 2007 kaikki olivat hiljaa. On hienoa nähdä nämä askeleet, mitä olemme lajina ottaneet.

– Emme voi hyväksyä tämmöistä kielenkäyttöä. Mutta jos se vaatii sitä, että minä saan osakseni tätä vihaa, jotta laji voi edetä näissä ongelmissa, olen valmis siihen. Sen takia minä lopulta olen täällä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004